به گزارش خبرنگار مهر در بناب، تراب محمدی پیش از ظهر پنجشنبه در حاشیه بازدید از مراحل احداث مسجد راه کربلا در شهرستان بناب و مسیر جاده مواصلاتی به شهرهای زیارتی کشور همسایه عراق افزود: این مسجد با داشتن امکانات گسترده مورد نیاز مردم همچون یک مجموعه مجهز بین راهی عمل خواهد کرد و در ایجاد این تاسیسات بیشتر به نیازهای گردشگران مذهبی توجه شده است.
دبیر کارگروه میراث فرهنگی و گردشگری استان افزود: امکانات این مسجد شامل سرویس های بهداشتی سنتی و فرنگی، وضوخانه،آشپزخانه، غذاخوریهای بزرگ، مرکز اقامت موقت و پارکینگ برخوردار است.
مهندس تراب محمدی تاکید کرد: زائرانی که از این مسیر قصد سفر به عتبات عالیات را دارند با توقف در کنار این مسیر می توانند خستگی سفر را برای ساعاتی فراموش کنند و با تجدید قوا در یک مکان معنوی همچون مسجد و استفاده از امکانات رفاهی آن درادامه راه از برکات آن بهره ببرند.
وی تصریح کرد: هیئت امنای این مسجد با مطالعه مناسب و داشتن شناخت کافی از نیازهای گردشگران مذهبی به خوبی توانسته اند تا در بر آوردن آنها اقدام نمایند و سازمان میراث فرهنگی وظیفه خود می داند تا از هیچ مساعدتی فروگذاری نکند و با حمایت معنوی ومادی نیازهای پیشرفت این پروژه را رفع کند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی اقدامات انجام شده در احداث مسجد راه کربلا را ستودنی خواند و اعلام کرد: درتمام مراحل این پروژه نیز سازمان درکنار هیئت امنای مسجد خواهد بود ، تا در تحقق یک اقدام مناسب در جهت رشد و توسعه گردشگری مذهبی موثر بوده است.
محمدی در پایان اعلام کرد: گردشگری مذهبی امروز از پررونق ترین گونه های گردشگری در دنیاست و در کشور ما نیز به دلیل تعلقات معنوی و دینداری مردم از جدی ترین گونه های گردشگری است.
به گفته وی ایران از نظر دارا بودن بیشترین مسافرت های مذهبی در رتبه بالای این موضوع در دنیا قرار دارد و بدیهی است که می بایست در توسعه تاسیسات گردشگری و توسعه زیرساخت های این نوع گردشگری در اولویت بیشتری برخوردار باشد.
مسجد راه کربلا در شهرستان بناب و در مسیر جاده مواصلاتی شهرهای زیارتی کربلا و نجف قرار دارد و هر ساله تعداد بی شماری از مردم کشو رایران و شیعیان کشور های همجوار جهت زیارت ازاین مسیر عبور می کنند و وجود مراکز بین راهی مجهز و متعدد مورد نیاز این مسیر بوده است که بخشی از این کمبود ها توسط مسجد راه کربلا مرتفع شده است و تاکنون بیش از هفتاد درصد مراحل احداث این مسجد با مشارکت افراد خیر، نهاد ها و دستگاه ها و... طی شده است.
نظر شما